Din handlekurv er tom

AC Milan kommer tilbake etter å ha vært opptatt i Sverige under

AC Milan ventet på sent tilbake Zlatan Ibrahimovic fra et langvarig og produktivt eksil i coronavirus i Sverige som har gitt spekulasjoner om at spissen skulle reise hjem for godt.
 
Mens de fleste av hans AC Milan-lagkamerater har måttet sitte inaktive på grunn av pandemien, var Ibrahimovic opptatt med å trene i Sverige med spillere på Hammarby, en førsteavdelingsklubb han deler.
 
I motsetning til mye av resten av Europa, hvor innesperring har begrenset eller forhindret trening av utøvere, i Sverige har begrensningene for å inneholde Covid-19 vært mer fleksible.
 
Starten til den svenske ligaen, planlagt 4. april, har blitt utsatt, men treningene har fortsatt så lenge spillerne unngår nærkontakt, i motsetning til Italia der individuell trening bare ble gjenopptatt denne uken.
 
Tirsdag var det bare Ibrahimovic og Elfenbenskystens Franck Kessie som var fraværende på Milanello-senteret for medisinske tester AC Milan hadde bedt spillerne om å ta, ifølge La Gazzetta dello Sport.
 
Men fredag ​​morgen meldte den samme avisen at svensken var ventet senere på dagen.
 
I Sverige er rapporter om Ibrahimovics umiddelbare intensjoner motstridende. Det har vært rapporter om at han ventet på et tydeligere bilde av hvordan trening og Serie A vil gjenoppta. På den annen side sier noen medier at han er klar til å reise til Italia, der Serie A håper å gjenoppta i juni.
 
"Hvis vi starter 4. mai, kommer jeg tilbake 3. mai. Hvis vi starter 9. mai, kommer jeg 8. mai," sa spilleren av svensk allmennsyn som sa i april.
 
Den italienske regjeringen har ennå ikke gått med på en plan for klubber om å gjenoppta gruppetrening 18. mai, og denne uken advarte den italienske sportsminister Vincenzo Spadafora at det var "umulig å sette en bestemt dato" for Serie A å starte på nytt.
 
I Stockholm har livet vært nesten normalt for den tidligere svenske internasjonalen, som kom hjem med familien etter bruddet i det italienske mesterskapet.
 
Hans tilstedeværelse har gitt tanken om at pandemien vil bunnfalle Ibrahimovic 'retur til den svenske ligaen, der det hele begynte for ham for 20 år siden i Malmo.
 
Ibrahimovics kontrakt, som ble signert med Milan i desember etter en to års stint i USA med LA Galaxy, går ut på slutten av sesongen.
 
I et intervju med Dplay, en online videotjeneste, sa Ibrahimovic tidligere på våren at han hadde "en kontrakt med Milan og [ville vente og se] hvordan det ender.
 
"Jeg sa: 'Jeg vil spille fotball så lenge jeg kan, du vet aldri hva som kan skje'."
 
Han la til at han også har tenkt på hva han vil gjøre i fotball når han slutter å spille.
 
"Jeg vil lære noe nytt om fotball, fra et annet perspektiv. Jeg skal bidra på sidelinjen, ikke på banen," sa han til den svenske dagbladet Svenska Dagbladet.
 
Hammarby-styreleder Richard von Yxkull sa til avisen Dagens Nyheter om ikke å utelukke noe, og understreker at "det ikke er klubbens avgjørelse."