Din handlekurv er tom

Ajax stun Juventus i Champions League

Arsenal fans kræver at Marc Overmars vender tilbage som teknisk direktør efter Ajax bedøvet Juventus for at nå deres første Champions League semifinal siden 1997.
 
 Cristiano Ronaldo's kuglehoved i 28. minut satte Serie A heavyweights i kontrol med deres kvartfinale, men Ajaxs yderst talentfulde unge side, der afskedede Real Madrid i forrige runde, rallede og udlignet før halv time gennem Donny van de Beek.
 
Ajax dominerede den anden periode og gik fortjent frem gennem Matthijs de Ligt, hvis mål sikrede et sted i de sidste fire hvor de møder enten Tottenham eller Manchester City.
 
Overmars er i øjeblikket direktør for fodbold på Ajax og er blevet krediteret med at spille en vigtig rolle i forsamlingen af ​​en prædiktiv side, som indeholder Barcelona-bundet Frenkie de Jong og rapporterede Arsenal overføringsmål David Neres.
 
Den tidligere Arsenal-dobbeltvinder har været forbundet med en tilbagevenden til Nord-London i en lignende kapacitet efter den pludselige afslutning af klubben's ansættelseschef Sven Mislintat i februar, og Gooners mener helt sikkert, at han er den perfekte kandidat til at overvåge deres overførselsstrategi i sommer....