Din handlekurv er tom

Arsenal utsatt Aoba Meiyan forhandling!

Den britiske "Daily Mirror" bekreftet at den engelske Premier League Arsenal allerede har forhandlet om overføringen av Aubameyangan og Dortmund-området. Håperen skaper at han signerer denne fengbaen i januar for å bli Sanchez etterfølger, men mer spesiell Prispris så høy som 60 millioner pund, Arsenal håper hverandre å redusere prisen, forhandlingen fortsetter!
 
Den britiske media Daily Mirror hadde på mandag en grunnleggende dom av Arsenals overføringsoperasjon i januar da britiske medier bestemte seg for at når tapet av Sanchez mente at forsvarsmenn ville gjøre panikkoppkjøp, er de tre mennene Arsene Wenger rettet mot Malcolm of Bordeaux, Mkhitaryan of Manchester United (også kjent som Marshal) og Aubameyang i Dortmund.
 
Arsenal for tiden nærtegnet signert Malcolm of Bordeaux, og det andre tegnet av Arsene Wenger er gjenstand for den spesielle Aotouyameyang. Arsenal er for tiden ansvarlig for signeringen er Sven - Milin Tate, etter at han fungerte som Dortmunds sjefsspiller, for styrken av Aubameyang var han veldig forstående. Det er rapportert at Arsenal håper å fullføre signeringen av Aubameyang denne måneden.
 
Aubameyang er en svært produktiv skytter, ifølge statistikk, siden sesongen 2011-12, scoret han 180 klubbmål, denne sesongen, spilte han på vegne av Dort 23 ganger, scoring 21 mål, Veldig effektiv.
 
Britiske medier understreket at selv om Aubameyangs rykte generelt er blitt straffet for disiplinære problemer, men Milintater gir mange rapporter til Wenger, som vil Arsenal fast besluttsomhet om å introdusere Aobayme Young. Dortmund planlegger også å selge Gabons angriper nå, de to sidene har allerede startet forhandlingene, men de ønsker å få 60 millioner pund i spillerens overføringsgebyr, mener Arsenal at det er noe dyrt som kan påvirke transaksjonen.
 
På slutten av artikkelen, britisk media dommer, når Aubameyang begynte, da Gabon angriperen kan true Rakazat posisjon. For tiden er franskene ikke i en tilfredsstillende tilstand, og Wenger signerte faktisk nødvendigheten av Aubameyang.