Din handlekurv er tom

Barcelona gjør store skritt mot semifinalen

Barcelona med sin tyske målvakt Marc-André ter Stegen vant første kvart i kvartfinalen mot AS Roma 4-1 (1-0) og har dermed bra for returbenet neste tirsdag gode kort, for første gang siden 2015 tilbake til runde med fire samle. Egne mål fra veteranen Daniele De Rossi (38. minutt) og Konstantinos Manolas (56.) og Piqué (59.) og Luis Suárez (87.) forseglet begge fire vinners vinner. Den tidligere Wolfsburg-spilleren Edin Dzeko (80. plass) gjorde mål for italienerne.
 
Superstar Lionel Messi og Co. gjorde på onsdag (04.04.2018) i utgangspunktet svært vanskelig. Selv om vertene cheered etter den sannsynlige 1-0 ledelsen av Suárez allerede i fjerde minutt, var den uruguanske, men var offside. Mindre enn femten minutter senere scoret tidligere Schalke midtbanespiller Ivan Rakitic det eneste målet for de trygge spanske league ledere.
 
Roma kom etter en god start i midten av første halvdel og mer under press. Roma-målvakten Alisson, som har blitt hevdet av mange klubber, lagret mot Suárez i 28. minutt, som har scoret 22 ganger i La Liga denne sesongen. Ti minutter senere gjorde De Rossi ufrivillig for den fortjente ledelsen av "Blaugrana". Etter en kontemplativ pasning fra internasjonal Andres Iniesta på Messi de Rossi traddte mellom og avbøyde ballen uholdbar for Brasil målvakt Alisson i sitt eget nett.
 
Roma mislyktes i første omgang, ingen fornuftig skudd på mål. Lorenzo Pellegrini mislyktes med et frispark like før pause på den velplasserte veggen. Men etter at Samuel Umtiti hadde skadet seg på Lorenzo Pellegrini, som fant sted på straffelinjen, kunne det ha blitt straffet for Roma. Sekunder etter pausen hadde Diego Perotti utliggeren på hodet, men etter dette øyeblikk av sjokk dominert vertene igjen. Bare foran målet Messi, viste Suárez og kolleger ukjente svakheter.
 
Kort tid etter feilen til Manolas, men møtte han i Piqué også en spiller i Barca-jerseyen. Som et resultat, motstanden til romerne, som er tilbake for første gang på ti år i kvartfinalen i Champions League, men fortsatt ikke ødelagt. Ter Stegen forhindret i utgangspunktet det første målet to ganger før Dzeko slo. Av AS scorer hadde blitt sett til da ingenting. Suarez med sitt første mål i Champions League i 13 måneder, så la Barca heie igjen.