Din handlekurv er tom

Bayern München og Corentin Tolisso gjør sin debut ved å beseire

BUNDESLIGA - Bayern München misset ikke Bayer Leverkusen fredag ​​(3-1) i sin første kamp i sesongen i ligaen. Til tross for stormene som forsinket møtet, beroliget mesteren seg etter en liten pre-season. Corentin Tolisso scorte et mål.
 
Bayern München dominerte lett Leverkusen fredag ​​3-1 i Bundesliga-åpningen, inkludert et mål fra hans nye rekrutter Corentin Tolisso, overført fra Lyon til offseasonen. Målene ble scoret av Niklas Süle (1-0, 9), Tolisso (2-0, 19th) og Robert Lewandowski på straffespark (3-0, 52nd). Mehmedi svarte på Leverkusen (65.).
 
Den tidligere Lyonnais Corentin Tolisso, den dyreste spilleren i Bundesliga, gjorde et mål på fredag ​​i sin første ligakamp i den bayerske jerseyen. Et farlig skudd i femte minutt, et mål på sin andre sjanse (2-0, 19th) og et skudd på innlegget noen få minutter senere: Den unge franske internasjonale kjøpte 47,5 millioner euro av mesterene Tyskland har ikke tapt noen gang Å få navnet sitt skarp av de 75.000 supporterne til Allianz Arena.
 
I roller-kompressor modus og under tungt regn dominerte tyskmesteren sin første motstander, og tok det foreløpige hodet til tysk mesterskap, og ventet på de andre kampene som var planlagt på lørdag og søndag.
 
Videoen er allerede brukt
 
De andre målene til Bayern ble scoret av Niklas Süle (9.), overført fra Hoffenheim til offseasonen, og den uunngåelige Robert Lewandowski (52. straff). Straffen som er omgjort av den polske angriperen, er den første i Bundesliga-historien som har blitt tildelt etter videospillets intervensjon.
 
Leverkusen lagret ære av Admir Mehmedi (65.), og var farlig flere ganger i den siste halve timen, uten å lykkes i å bedra Sven Ulreich, som erstattet Manuel Neuer, som tok over treningen tidlig i august etter en fotoperasjon i juni.
 
Kampen ble forhåndsbestemt av et øyeblikk av stillhet, til hyllest til ofrene for angrepene i Spania, som også vil bli respektert på lørdag og søndag på alle første og andre divisjoner.
 
Tolisso, Ribéry da Coman: Franskmennene viste seg
 
Marked for første gang i mesterskapet av hans "co-coach" Willy Sagnol, tidligere stjerne i Bayern av årene 2000, hadde München-trener Carlo Ancelotti reservert noen overraskelser i sammensetningen av sin start elleve, Innføring tre nye rekrutter , Süle i sentralforsvaret, Tolisso i midtbanen og Sebastian Rudy, i recuperator. Arjen Robben var derimot på benken, mens hans partner Franck Ribéry var godt på banen, for å starte sin 11. sesong med Bayern på 34 år. Utgitt i 77. minutt ble Ribery erstattet av Kingsley Coman, veldig ben og forfatter av to vakre gjennombrudd i forsvaret.