Din handlekurv er tom

Bonucci avslører at han har slått ned Real Madrid for å komme ti

Den italienske internasjonale forsvareren har uttalt at han avslått interesse fra Liga-gigantene til fordel for å gjenvinne de regjerende Serie A-mestere.
 
Leonardo Bonucci har avslørt at han slått ned Real Madrid for å komme tilbake til Serie A-siden Juventus fra AC Milan i fjor sommer.
 
Etter syv sesonger i Juventus fra 2010 til 2017, gjorde Bonucci byttet til AC Milan for 2017-18 sesongen.
 
Til tross for å ha 51 utseende og signere en første fem-årig avtale på San Siro, gjorde Bonucci bryteren tilbake til Torino for å spille sammen med Cristiano Ronaldo for den nåværende 2018-19-kampanjen.
 
Han har slått rett tilbake i klubbens startlinje under Massimiliano Allegri, med forsvareren som spiller en viktig rolle i sidens nåværende ubeseirede rekord i ligaen.
 
Men å returnere til Juve var ikke hans eneste alternativ, med den 31 år gamle innrømmelse han avslått sjansen til å bli med i La Liga-gigantene Real Madrid om sommeren og sjansen til å spille på Santiago Bernabeu.
 
"Real Madrid er interessert? Ja, det er sant, Real Madrid var interessert i meg," sa Bonucci AS.
 
"Det var en ære og glede for meg, det betyr at jeg har jobbet bra i disse årene.
 
"Men samtalen fra Juventus og ønsket om å komme hjem var grunnleggende, jeg bestemte meg for at Bianconeri-fargene passer meg bedre." Forsvareren avslørte også at det ikke bare var av fotball grunner at han valgte å gå tilbake til sin tidligere klubb etter bare en sesong å spille for Milano.
 
Bonucci uttalte at hans seks år gamle sønn spilte en sentral rolle i sin bytte tilbake til Juve, med familien hans fortsatt basert i Torino.
 
"Hvordan reagerte min sønn Lorenzo? Han er glad fordi pappa kom hjem, la han til. "I fjor var jeg nesten alltid i Milano, og han kunne ikke se meg. Det var en av grunnene til at jeg kom tilbake. "
 
Den italienske internasjonalen har laget 26 utstillinger denne sesongen, og ser på kurs for å vinne sin syvende Serie A-tittel, da Juventus nå har en 13-punkts ledning øverst på bordet.
 
Utsiktene til klubbens første Champions League-trofé siden 1996 er fortsatt en mulighet, med klubben håp om at Ronaldo kan brenne dem til europeisk herlighet.
 
Juventus neste kamp er mot Atletico Madrid onsdag kveld før en Serie A-sammenstøt mot Bologna 24. februar.