Din handlekurv er tom

Draxler innrømmer at PSG 'egoer' kan påvirke laget når han kreve

Den tyske internasjonale insisterer på å spille med superstjerner i verdensklasse er en ære selv om den bringer egne problemer, særlig i Europa
Paris Saint-Germain-midtbanespiller Julian Draxler sier klubben må gjøre det bedre i Europa neste sesong mens han innrømmer at noen av ‘egoene’ i troppen gjør det vanskelig for laget.
 
PSG har dominert fransk fotball siden overtakelsen av Qatar Sports Investments i 2011, og vunnet 21 innenlandske utmerkelser siden inkludert seks Ligue 1-titler.
 
Imidlertid har de konsekvent slitt med å matche den suksessen på den europeiske scenen billige fotballdrakter, og ikke klart å komme forbi kvartfinalen i Champions League.
 
Forrige sesong hadde Thomas Tuchels side en 2-0 ledelse etter første etappe av deres siste åtte sammenstøt med Manchester United, men tapte 3-1 i returkampen på Parc des Princes for å krasje ut på bortemål.
 
En av kritikkene som er lagt ut på klubben, er at de har samlet et lag spekket med talentfulle individer, som Neymar, Edinson Cavani og Kylian Mbappe, men det resulterer ikke alltid i et sammenhengende lag.
 
Den nåværende situasjonen når det gjelder signering av verdensrekord Neymar, som har fortalt klubben at han vil forlate og ofte har sett holdningen sin stilt spørsmål, blir holdt opp som et eksempel på dette.
 
Draxler innrømmer at det å ha så mange egoer i garderoben har problemer, men insisterer på at han ser deres tilstedeværelse som en positiv.
 
"Alle av dem er eksepsjonelle spillere, det er vanskelig å finne i verdensspillere på dette nivået," sa Draxler til AFP.
 
"Men selvfølgelig har de sitt eget sinn, sine egne hoder, de lever fotball, de vil score hver kamp, ​​så de har et ego.
 
"Så noen ganger er det ikke lett for hele laget, men hvis du er heldig nok til å spille sammen med disse spillerne, er det bare en glede hver dag."
 
Draxler har også reflektert over sin egen tid i den franske hovedstaden siden han kom fra Wolfsburg i januar 2017 for en rapportert € 36 millioner (£ 33m / $ 40m).
 
Den tyske internasjonale er fornøyd med suksessen Tuchels side har oppnådd i det franske spillet, men mener å komme videre i Europa må være målet denne sesongen.
 
"Det er to og et halvt år nå siden jeg ankom, og jeg vant mange (innenlandske) titler, så jeg er glad for det," la han til.
 
"Jeg ble en bedre spiller enn jeg var før, så det er positivt, men det som er negativt er det vi oppnådde i Champions League.
 
"Vi gikk ikke langt i Champions League, og det var et av målene da jeg signerte."
 
"Det gjør mye vondt, det gjør fortsatt vondt at vi ikke gikk gjennom (mot Manchester United)."