Din handlekurv er tom

Returpolicy

Returnerer er den vanskeligste delen av online shopping, så la oss gjøre det enkelt:


- Alle varer skal sendes tilbake til oss via UPS eller forsikret post og gitt et sporingsnummer. Vi er ikke ansvarlige for retur / bytte / defekte bestillinger som går tapt i posten.

- Alle returnerte varer skal plasseres i en ekstra boks. Skobokspapp kan ikke håndtere flere transitter, og bokser som er tapet, skrevet på, vår har returmerket direkte på dem, står overfor en restocking avgift.

- Custom jerseys er laget for å bestille og kan ikke returneres eller byttes.

Se etter Exchange / Refund: Kontakt oss først anbefales alltid slik at vi kan sikre at en utveksling er mulig: faxianwola@gmail.com
- Vi forstår, noen ganger er størrelsen eller passformen bare ikke riktig. Det er greit, nye varer kan returneres for utveksling eller refusjon av original betalingsmetode innen 30 dager etter kjøpet dersom de ikke viser tegn på slitasje og fortsatt er i sin opprinnelige tilstand.

- Hvis den er brukt, kan varen ikke byttes ut. Vi kan ikke budge på dette, så hvis du har bestilt et par sko, prøv dem på et rent rom innendørs. Sko med tegn på slitasje på gress, torv, utendørs overflater, eller på annen måte, vil ikke bli akseptert for retur og vil bli sendt tilbake til deg på egen regning. Dette inkluderer noen stikk, cologne eller annen lukt (sigarett, dyr, etc) som produktet ikke hadde når vi sendte det til deg!