Din handlekurv er tom

Ronaldo unbelubled da Juventus opprettholde perfekt start

Ustoppelig Juventus opprettholdt sin perfekte start på sesongen etter 10 kamper da de første halvdelene fra Rodrigo Bentancur og Cristiano Ronaldo ga dem en 2-0 seier på Udinese i Serie A på lørdag.
 
Juventus, jager på en åttende suksessiv ligatittel, har 24 poeng fra sine åtte kamper i Serie A og har vunnet sine to første kamper i Champions League.
 
Uruguay midtbanespiller Bentancurs mål var hans første siden han begynte i Juventus i begynnelsen av forrige sesong, mens Ronaldo - som ble anklaget for voldtatt denne uken som stammer fra en hendelse tilbake i 2009 - tok sin stemme til fire siden han ble flyttet fra Real Madrid.
 
Juve dominerte åpningshalvtiden og brøt igjennom i det 33. minutt med et motangrep da Bentancur satte Joao Cancelo vekk på høyre side og ledet i Portugal fullbacks pekefelt.
 
Fire minutter senere vant Mario Mandzukic en løs ball i straffesparken og spiste det for Ronaldo for å brenne en giftig kjøretur forbi Simone Scuffet.
 
Antonin Barak traff stolpen til Udinese og Kevin Lasagna hadde et skudd ryddet av linjen hver side av halvtime, men ellers fortsatte Juventus å dominere.