Din handlekurv er tom

Sarri hevder at kampen etter tap på Napoli ble "utnyttet&qu

The Old Lady var langt fra det strålende beste i Napoli, og hovedtreneren ble rundstekt for hvordan han reagerte på tapet
Juventus-sjef Maurizio Sarri har sagt at hans reaksjon etter kampen på 2-1-tapet til Napoli ble “utnyttet”, med den tidligere San Paolo-sjefen som hadde sagt at hvis han måtte tape for noen, var han glad det var hans gamle klubb .
 
Bianconeri var dårlige i Napoli, og falt bak i andre omgang til streik fra Piotr Zielinski og Lorenzo Insigne, mens Cristiano Ronaldos mål i løpet av tiden knapt regnet som en trøst for skuffede reisende fans.
 
Sarris ord etter nederlaget tjente bare til å sinne Old Lady trofast videre, men den tidligere Chelsea-sjefen mener at tankene hans ble blåst massivt ut av proporsjoner, og at hvis fans må være sinte på noe, burde det være lagets prestasjoner.
 
"Jeg vet ikke om noen kontroverser, og det virker rart for meg at noen setninger er blitt utnyttet," sa Sarri på en pressekonferanse i forkant av et Serie A-sammenstøt med Fiorentina.
 
“Det virker bare naturlig at etter å ha jobbet med disse gutta i tre år og de hjalp meg på en reise som ville få meg til å ankomme den største klubben i Italia, er det fremdeles en kjærlighet og takknemlighet.
 
"Fansen skal være sinte fordi vi ikke bare tapte, men vi spilte veldig dårlig, noe som er enda verre."
 
Siden Juve har innrømmet en rekke mål kort tid etter å ha kommet seg foran denne sesongen, ble Sarri også spurt om hvorvidt hans side har et problem når det gjelder å opprettholde konsentrasjonen for å se ut kampene helt til sluttfløyten.
 
"Kanskje," sa han. “Selv om vi ser ut til å ha overvunnet det i det siste. Det er ikke lett å snakke om psykologiske situasjoner fremfor taktiske situasjoner.
 
“Jeg er ikke bekymret for antall mål vi innrømmer. Vi har gjort det bedre i Champions League og Coppa Italia enn i Serie A, men den samlede fremgangen er god, selv om vi vet at vi fortsatt har arbeid å gjøre. ”
 
Etter lukkingen av overgangsvinduet i januar, innrømmet Sarri også at han ikke har bedt klubben om noen signeringer, ettersom han mener troppen hans allerede er sterk nok - selv med Emre Can som drar til Borussia Dortmund.