Din handlekurv er tom

Zinedine Zidane bekrefter coaching-returplaner i Manchester Unit

Zinedine Zidane har bekreftet at han vil være tilbake "coaching again soon" som han fortsetter å være knyttet til Manchester United. Den franske verdensmesteren vunnet en bemerkelsesverdig stave i sitt første senior coaching innlegg, som ledet Real Madrid til tre påfølgende Champions League-titler.
 
Han gikk bort etter deres tredje europeiske triumf mot Liverpool da han så på å lade opp sine batterier. Med Jose Mourinho utholdende en tøff start på sesongen og går head-to-head med Manchester United-hierarkiet, har rapporter hevdet at de røde djevlene er primet for å erstatte portugisisk med Zidane.
 
Og han har nå flammet flammene, da han innrømmet at han snart kommer tilbake på sidelinjen. Han fortalte TVE: "Absolutt skal jeg coaching igjen snart fordi det er det jeg liker å downing og hva jeg har gjort hele mitt liv." Det har blitt hevdet at han planlegger å signere fire verdensklasse spillere dersom han blir utnevnt som Uniteds leder, med Toni Kroos, James Rodriguez, Thiago Alcantara og Edinson Cavani alle på sin ønskeliste.
 
Det er også antatt at Manchester Uniteds stjernespiller Paul Pogba er fast bestemt på å spille under sin landsmann - og utnevnelsen av Zidane ville sikkert vise seg populær blant 25-åringen etter sin offentlige rad med dagens leder. Imidlertid er Mourinho fast bestemt på å klamre seg på jobben sin, og det antas at United-hierarkiet er villig til å gi ham tid til å snu situasjonen rundt.