Din handlekurv er tom

Headlines

AC Milan ventet på sent tilbake Zlatan Ibrahimovic fra et langvarig og produktivt eksil i coronavirus i Sverige som har gitt spekulasjoner om at spissen skulle reise hjem for godt.   Mens de fleste av hans AC Milan-lagkamerater har måttet sitte inaktive på grunn av pandemien, var Ibrahimovic opptatt med å trene i Sverige med spillere på Hammarby, en førsteavdelingsklubb han deler.   I motsetning til mye av resten av Europa, hvor innesperring har begrenset eller..
The Old Lady var langt fra det strålende beste i Napoli, og hovedtreneren ble rundstekt for hvordan han reagerte på tapet Juventus-sjef Maurizio Sarri har sagt at hans reaksjon etter kampen på 2-1-tapet til Napoli ble “utnyttet”, med den tidligere San Paolo-sjefen som hadde sagt at hvis han måtte tape for noen, var han glad det var hans gamle klubb .   Bianconeri var dårlige i Napoli, og falt bak i andre omgang til streik fra Piotr Zielinski og Lorenzo Insigne, mens ..
I forkant av Liverpools Champions League-sammenstøt med Napoli denne kvelden, blir supporterne minnet om de alvorlige implikasjonene av å invadere banen.   Meldingen kommer etter en fersk mengde angrep på banen som har risikert både spillersikkerhet og straffesak.   Fans blir påminnet om å invadere banen risikerer arrestasjon og straffeforfølgelse billige Barcelona 19/20 fotballdrakter, og enhver støttespiller som blir funnet skyldig, har livstidsforbud fra A..
Barcelonas kaptein Lionel Messi scoret to mål og satte opp to til da katalanerne banket Real Valladolid 5-1 for å rykke toppen av La Liga på tirsdag.   Ernesto Valverdes side løp komfortable vinnere på Camp Nou, der lørdagens Clasico mot Real Madrid skulle spilles før den ble utsatt til desember på grunn av politisk spenning.   Den ustoppelige Messi teppet opp Arturo Vidal med en magisk pasning for chileneren for å sette vertene 2-1 foran etter at Kiko Oliva..
Den tyske internasjonale insisterer på å spille med superstjerner i verdensklasse er en ære selv om den bringer egne problemer, særlig i Europa Paris Saint-Germain-midtbanespiller Julian Draxler sier klubben må gjøre det bedre i Europa neste sesong mens han innrømmer at noen av ‘egoene’ i troppen gjør det vanskelig for laget.   PSG har dominert fransk fotball siden overtakelsen av Qatar Sports Investments i 2011, og vunnet 21 innenlandske utmerkelser siden inklude..
Juventus har begynt å snakke om å signere Paul Pogba fra Manchester United, ifølge rapporter i Italia. Pogbas form på United forbedret etter at Ole Gunnar Solskjaer erstattet Jose Mourinho som leder i september, men mot slutten av kampanjen dyppet midtbanespillerens forestillinger.   VM i Frankrike er angivelig opptatt av å forlate Old Trafford denne sommeren og er ønsket av Zinedine Zidane som en del av hans store lag på Real Madrid. Men Sky Sport Italia rapporterer at Ju..
Arsenal fans kræver at Marc Overmars vender tilbage som teknisk direktør efter Ajax bedøvet Juventus for at nå deres første Champions League semifinal siden 1997.    Cristiano Ronaldo's kuglehoved i 28. minut satte Serie A heavyweights i kontrol med deres kvartfinale, men Ajaxs yderst talentfulde unge side, der afskedede Real Madrid i forrige runde, rallede og udlignet før halv time gennem Donny van de Beek.   Ajax dominerede den anden periode og gik fortj..
Den italienske internasjonale forsvareren har uttalt at han avslått interesse fra Liga-gigantene til fordel for å gjenvinne de regjerende Serie A-mestere.   Leonardo Bonucci har avslørt at han slått ned Real Madrid for å komme tilbake til Serie A-siden Juventus fra AC Milan i fjor sommer.   Etter syv sesonger i Juventus fra 2010 til 2017, gjorde Bonucci byttet til AC Milan for 2017-18 sesongen.   Til tross for å ha 51 utseende og signere en første..
Ustoppelig Juventus opprettholdt sin perfekte start på sesongen etter 10 kamper da de første halvdelene fra Rodrigo Bentancur og Cristiano Ronaldo ga dem en 2-0 seier på Udinese i Serie A på lørdag.   Juventus, jager på en åttende suksessiv ligatittel, har 24 poeng fra sine åtte kamper i Serie A og har vunnet sine to første kamper i Champions League.   Uruguay midtbanespiller Bentancurs mål var hans første siden han begynte i Juventus i begynnelsen av forr..
Zinedine Zidane har bekreftet at han vil være tilbake "coaching again soon" som han fortsetter å være knyttet til Manchester United. Den franske verdensmesteren vunnet en bemerkelsesverdig stave i sitt første senior coaching innlegg, som ledet Real Madrid til tre påfølgende Champions League-titler.   Han gikk bort etter deres tredje europeiske triumf mot Liverpool da han så på å lade opp sine batterier. Med Jose Mourinho utholdende en tøff start på sesongen og går hea..
Styret har hittil vært effektivt med overføringsvirksomheten i dette sommervinduet. Nøkkelområder er styrket mens uønskede spillere har blitt flyttet på vellykket måte billige fotballdrakter. Dette har gitt Barcelona plattformen til å bygge på den innenlandske dobbel fra forrige sesong.   Det er et problem som ikke er løst, skjønt. Back-up-striker-situasjonen har ikke blitt tatt opp siden, fordi Munir El Haddadi og Paco Alcacer fortsatt er i klubben. Luis Suarez er den..
Engelsk fotballs første spiller Arsenal har i sine egne ord ført den franske tenåringen Matteo Guendouzia. En nitten år gammel midtbanespiller, som var siste medlem av den franske andre rangerte Lorient, kostet rundt 8 millioner euro.   Guendouci ble den femte forsterkningen av Arsenal etter at Unai Emery erstattet Arsen Wenger på treningsstedet. Arsenal ble erstattet av den uruguaysiske lageren Lucas Torreira, opplevde sveitsiske Stephan Lichtsteiner, tysk målvakt Bernd Le..
Barcelona med sin tyske målvakt Marc-André ter Stegen vant første kvart i kvartfinalen mot AS Roma 4-1 (1-0) og har dermed bra for returbenet neste tirsdag gode kort, for første gang siden 2015 tilbake til runde med fire samle. Egne mål fra veteranen Daniele De Rossi (38. minutt) og Konstantinos Manolas (56.) og Piqué (59.) og Luis Suárez (87.) forseglet begge fire vinners vinner. Den tidligere Wolfsburg-spilleren Edin Dzeko (80. plass) gjorde mål for italienerne.   Super..
Den britiske "Daily Mirror" bekreftet at den engelske Premier League Arsenal allerede har forhandlet om overføringen av Aubameyangan og Dortmund-området. Håperen skaper at han signerer denne fengbaen i januar for å bli Sanchez etterfølger, men mer spesiell Prispris så høy som 60 millioner pund, Arsenal håper hverandre å redusere prisen, forhandlingen fortsetter!   Den britiske media Daily Mirror hadde på mandag en grunnleggende dom av Arsenals overføringsoperasjon i ja..
AC Milan ser frem til Europa League-spillet på FK Austria Wien neste torsdag (live på Sky Sport Austria HD). Italienerne vil ikke kunne fullføre en kvalifiserende sesjon i Ernst Happel stadion på onsdag, og i stedet være i Milano på Milanello sportssenter kl 10:30 før de flyr til Wien med fly. Klokka 19:15 vil pressekonferansen finne sted før kampen i mediasenteret på Happel Stadium.   Før kampen mot Østerrike, møter "Rossoneri" søndag i ligaen fremdeles i utlandet p..
BUNDESLIGA - Bayern München misset ikke Bayer Leverkusen fredag ​​(3-1) i sin første kamp i sesongen i ligaen. Til tross for stormene som forsinket møtet, beroliget mesteren seg etter en liten pre-season. Corentin Tolisso scorte et mål.   Bayern München dominerte lett Leverkusen fredag ​​3-1 i Bundesliga-åpningen, inkludert et mål fra hans nye rekrutter Corentin Tolisso, overført fra Lyon til offseasonen. Målene ble scoret av Niklas Süle (1-0, 9), Tolisso (2-0, ..